Iets leuks doen
Met mijn project bezig zijn, is wat ik heel leuk vind. Niet alleen vanachter een beeldscherm of camera. Maar ook in real life met anderen. Door gesprekken, workshops of spreekbeurten. Hieronder een overzichtje van de dingen die ik doe of ga doen. Off line dus :-)
Ik leg
het
nog 1
keer
uit!
Bestellen?
Ik leg
het
nog 1
keer
uit!
Iets leuks doen
Met mijn project bezig zijn, is wat ik heel leuk vind. Niet alleen vanachter een beeldscherm of camera. Maar ook in real life met anderen. Door gesprekken, workshops of spreekbeurten. Hieronder een overzichtje van de dingen die ik doe of ga doen. Off line dus :-)
OP DE HOOGTE BLIJVEN

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe dingen op ‘Ik leg het nog 1 keer uit’ schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief. Ook mooi als je de Facebook pagina liked!! Kan ook hieronder

Laat een reactie achter

Je moet lid zijn om te reageren. Zo gepiept! Log nu in of registreer om te beginnen.

Bestellen?
© 2021 Jan Peter van Doorn
Privacy policy
Schrijf je in voor de nieuwsbrief: