Lieve Lita
Lieve Lita is een knipoog naar een rubriek in de Margriet. In de 70 en 80er jaren de meest gelezen rubriek ooit. Je stelde een vraag en Lieve Lita gaf een antwoord. In mijn project is ook ruimte voor vragen. Voor persoonlijke vragen of algemene vragen. Stuur me een mail en je krijgt antwoord. Ook als ik het antwoord niet weet.  
Ik leg
het
nog 1
keer
uit!
Bestellen?
Ik leg
het
nog 1
keer
uit!
Lieve Lita
Lieve Lita is een knipoog naar een rubriek in de Margriet. In de 70 en 80er jaren de meest gelezen rubriek ooit. Je stelde een vraag en Lieve Lita gaf een antwoord. In mijn project is ook ruimte voor vragen. Voor persoonlijke vragen of algemene vragen. Stuur me een mail en je krijgt antwoord. Ook als ik het antwoord niet weet.  
Een vraag over het verschil maken en beduidendheid

Tags: , , , ,

Laat een reactie achter

Je moet lid zijn om te reageren. Zo gepiept! Log nu in of registreer om te beginnen.

Bestellen?
© 2022 Jan Peter van Doorn
Privacy policy
Schrijf je in voor de nieuwsbrief: