Iets leuks doen
Met mijn project bezig zijn, is wat ik heel leuk vind. Niet alleen vanachter een beeldscherm of camera. Maar ook in real life met anderen. Door gesprekken, workshops of spreekbeurten. Hieronder een overzichtje van de dingen die ik doe of ga doen. Off line dus :-)
Ik leg
het
nog 1
keer
uit!
Bestellen?
Ik leg
het
nog 1
keer
uit!
Iets leuks doen
Met mijn project bezig zijn, is wat ik heel leuk vind. Niet alleen vanachter een beeldscherm of camera. Maar ook in real life met anderen. Door gesprekken, workshops of spreekbeurten. Hieronder een overzichtje van de dingen die ik doe of ga doen. Off line dus :-)
EEN KEER MET MIJ WANDELEN

Zo’n drie keer in de week wandel ik. Twee keer met mijn oudste dochter en haar hond Lola. Vaak doen we dat in het Amsterdamse Bos. Of een rondje Gaasperdammerplas. Er zijn rond Amsterdam nog veel meer aardige wandelroutes. Met elkaar praten en wandelen is een mooie combinatie. Meestal lopen we zo’n anderhalf uur. Oftewel zes a zeven kilometer en rond de 10-11.000 stappen.

Vind je het leuk een keer met mij te wandelen en wat te kletsen, bijvoorbeeld over het stoppen met roken of over tijdsbesteding stuur me een mailtje dan maken we een afspraak. Onder aan deze pagina vind je een mailmogelijkheid.

Mensen vragen of het wandelen gratis is? Ja dat is gratis! Wel eigen kleding meenemen 🙂

Laat een reactie achter

Je moet lid zijn om te reageren. Zo gepiept! Log nu in of registreer om te beginnen.

Bestellen?
© 2022 Jan Peter van Doorn
Privacy policy
Schrijf je in voor de nieuwsbrief: